Principis del programari

La política de Google Ads sobre els principis de programari s'actualitzarà el 15 d'octubre de 2012. L'actualització prohibeix les experiències d'usuari il·legals, enganyoses, poc clares, nocives o assetjadores a l'espai de baixada de programari i millora la claredat i el control dels usuaris en relació amb el programari baixat.

A continuació en teniu més detalls:

• Divulgació per avançat: abans de la instal·lació o baixada, els usuaris han de poder entendre clarament les funcions principals i significatives del programari i els efectes específics que el programari tindrà en els seus equips.
  •
  • Instal·lació transparent: els usuaris han de tenir l'oportunitat real de revisar totes les opcions d'instal·lació i els canvis del sistema proposats en descarregar programari, i no han de ser induïts a error o engany en aprovar aquests canvis.
  •
  • Eliminació senzilla: ha de ser fàcil per als usuaris desactivar o suprimir completament una aplicació.
  •
  • Comportament clar: les aplicacions que afectin o canviïn la configuració d'un equip han d'especificar clarament aquests canvis, quins són els motius dels canvis i com l'usuari pot desfer-los.
  •
  • Respecte de la privadesa: les aplicacions no poden recopilar ni transmetre cap informació d'identificació personal dels usuaris, sense el seu consentiment i la seva renúncia totals, clars i precisos.
  •
  • Mantenir bones associacions: els proveïdors d'aplicacions no haurien de permetre que els seus productes s'agrupin amb aplicacions que no compleixen aquestes directrius.

El canvi afectarà tots els països. Aquest canvi de l'aplicació actual està motivat per l'avaluació posterior al llançament, pels comentaris dels usuaris i per l'evolució natural de l'espai de baixada de programari. Consulteu una visualització prèvia de la política actualitzada dels principis del programari, que substituirà la política actual el 15 d'octubre.
(Publicat el 14 de setembre de 2012)