Relevans, tydelighet og nøyaktighet

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google Ads-retningslinjene for relevans, klarhet og nøyaktighet oppdateres 15. oktober 2012. Retningslinjene oppdateres slik at de gir flere eksempler på annonser som er uklare eller unøyaktige. Vi vil her særlig tydeliggjøre følgende:

• Annonser som bruker innsetting av søkeord, må være grammatisk og logisk korrekte samt inneholde annonsetekst som gir mening for brukeren.
  • Annonser som fører til en søkeresultatside, må angi tydelig at destinasjonssiden gir en søkeopplevelse.

Se en forhåndsvisning av de oppdaterte retningslinjene for relevans, klarhet og nøyaktighet, som erstatter de gjeldende retningslinjene 15. oktober.

Endringen gjelder i alle land. Vi sender varsler til berørte annonsører. Vi har tatt denne avgjørelsen for å garantere en god brukeropplevelse ved å sørge for at annonsene forblir så nøyaktige og beskrivende som mulig for det promoterte produktet eller den promoterte tjenesten.
(Lagt ut 14. september 2012)