Relevans, gennemskuelighed og nøjagtighed

Google Ads-politikken om relevans, gennemskuelighed og nøjagtighed bliver opdateret den 15. oktober 2012. Politikken opdateres for at komme med yderligere eksempler på annoncer, der er uklare eller unøjagtige. Vi vil især tydeliggøre følgende yderligere:

• Annoncer, der anvender søgeordsindsættelse, skal være grammatisk og logisk korrekte samt indeholde annoncetekst, der giver mening for brugeren.
  • Ved annoncer, der fører hen på en søgeresultatside, skal det tydeligt fremgå, at destinationssiden vil omfatte en søgeoplevelse.

Se et eksempel på den opdaterede politik om relevans, gennemskuelighed og nøjagtighed, der vil erstatte den nuværende politik den 15. oktober.

Ændringen gælder for alle lande. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Vi har truffet denne beslutning for at garantere en god brugeroplevelse ved at sikre, at annoncerne forbliver nøjagtige og beskrivende for det promoverede produkt eller den promoverede tjeneste.
(Offentliggjort den 14. september 2012)