Rellevància, claredat i precisió

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre rellevància, claredat i precisió s'actualitzarà 15 d'octubre de 2012. Actualitzem aquesta política per donar més exemples d'anuncis poc clars o imprecisos. En concret, aclarim els punts següents:

• Els anuncis que fan servir la inserció de paraules clau han de ser correctes des del punt de vista gramatical i lògic, i han de formar un text que tingui sentit per a l'usuari.
  • Els anuncis que porten a una pàgina de resultats de cerca han d'indicar clarament que la pàgina de destinació ofereix una experiència de cerca.

Consulteu la política actualitzada provisional de rellevància, claredat i precisió, que 15 d'octubre substituirà la política actual.

El canvi afectarà tots els països. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Amb aquesta decisió es pretén protegir l'experiència de l'usuari fent que els anuncis siguin precisos i descriguin el producte o el servei que es promociona.
(Publicat el 14 de setembre de 2012)