Beeldadvertenties: Nabootsing

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake beeldadvertenties wordt rond half augustus 2012 gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd om beeldadvertenties te verbieden die inhoud van uitgevers nabootsen. De wijziging geldt voor alle landen. We hebben deze beslissing genomen met het oog op een betere gebruikersveiligheid. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt op basis van deze wijziging.
(Gepubliceerd op 31 juli 2012)