Billedannoncer – Efterligning

Google Ads-politikken om billedannoncer vil blive ændret omkring midten af august 2012. Politikken bliver ændret for at forbyde efterligning af udgiveres indhold i billedannoncer. Ændringen gælder for alle lande. Denne beslutning er blevet truffet for at øge brugernes sikkerhed. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 31. juli 2012)