Billedannoncer – falsk tilskyndelse til at klikke

Google Ads-politikken om billedannoncer vil blive ændret omkring midten af august 2012. Politikken ændres for at forbyde, at billedannoncer giver brugere en falsk tilskyndelse til at klikke på annoncer. Ændringen gælder for alle lande. Denne beslutning er blevet truffet for at øge brugernes sikkerhed. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 31. juli 2012)