Anuncis d'imatge (anunci trampa)

La política de Google Ads sobre anuncis d'imatge canviarà a mitjan agost de 2012. Aquesta política canvia per prohibir els anuncis d'imatge que pretenen enredar els usuaris perquè facin clic a l'anunci. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per millorar la seguretat dels usuaris. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 31 de juliol de 2012)