Annoncørpåstande – opfordringer til handling

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken om annoncørpåstande bliver opdateret den 15. oktober 2012. Politikken opdateres for at komme med yderligere eksempler på destinationssider, som ikke afspejler det, der annonceres for i annonceteksten. Vi vil især tydeliggøre, at brugere skal kunne udføre en annonces eventuelle opfordring til handling på websitet inden for 1-2 klik fra destinationssiden.

Se et eksempel på den opdaterede politik om annoncørpåstande, der vil erstatte den nuværende politik den 15. oktober.

Ændringen berører annoncører i alle lande. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Vi har truffet denne beslutning for at garantere en god brugeroplevelse ved at sikre, at annoncerne er sandfærdige og nøjagtige.

(Offentliggjort den 14. september 2012)