Apte (limitat): definició

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Estat que es dona als anuncis i productes que compleixen les nostres polítiques, però que tenen limitacions pel que fa al lloc o al moment en què es poden mostrar.

Un anunci o producte es marca com a "Apte (limitat)" quan les polítiques de Google Ads (com ara la d'alcohol, d'apostes, d'assistència sanitària i de marques comercials, que en són exemples comuns) impedeixen que es mostrin en unes regions o dispositius concrets o per a unes edats determinades. Els anuncis o els productes no es mostren en dispositius mòbils si la destinació té un rendiment baix en aquest tipus de dispositius.

Per exemple:

• Un anunci o producte d'apostes publicat per un anunciant certificat en virtut de la nostra política d'apostes es difondrà com a Apte (limitat).
  • Un anunci o producte etiquetat com a Moderadament restringit en virtut de la política de contingut sexual es difondrà com a Apte (limitat).

Si creieu que l'anunci o el producte s'ha etiquetat incorrectament com a afectat per una restricció de les polítiques i no s'hauria de difondre com a Apte (limitat), seguiu les instruccions del procés d'apel·lació que s'indiquen a l'article Corregir un anunci rebutjat.

Més informació

Activar la columna "Detalls de la política" per saber per què un anunci s'ha marcat com a Apte (limitat)

Sobre el procés de revisió d'anuncis

Tanca la cerca
Aplicacions de Google