Krav vedrørende videoannoncer

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Videoannoncer bruger videoer for at opnå et større engagement hos brugerne. Videoannoncer er underlagt de almindelige Google Ads-politikker og nedenstående krav. Bemærk! Disse krav gælder for instream-annoncer, der kan springes over, instream-annoncer, der ikke kan springes over, InFeed-videoannoncer og bumperannoncer.
Se specifikationerne for videoannoncer for at finde specifikationer for og relaterede oplysninger om oprettelse af videoannoncer.

Videoannoncers længde

Følgende er ikke tilladt:

Instream-annoncer, der ikke kan springes over, og som varer længere end 15 sekunder

Der er ingen begrænsninger vedrørende instream-annoncer, der kan springes over, men videoer, der varer under 3 minutter, er oftest mest effektive.

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv. Hvis du ikke kan redigere videoen, så den overholder disse krav, skal du uploade en anden video, der overholder politikken.

Dataindsamling i videoannoncer

Følgende er ikke tilladt:

Sporingspixels, der ikke er SSL-kompatible, herunder alle efterfølgende opkald

Sporingspixels midt i eller efter hændelser

Bemærk! Sporingspixels er tilladte i eksponeringen, afspilningen, og når hændelser springes over.

Mere end tre sporingspixels pr. hændelse

Bemærk! Hvis du vil medtage sporing pr. hændelse for mere end én leverandør, skal kunden anvende piggybacking eller daisy-chaining af pixels.

Brug af JavaScript til dataindsamling

Bemærk! En omdirigering ved tredjepartsklik eller en klikkommando kan accepteres.

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv. Hvis du ikke kan redigere videoen, så den overholder disse krav, skal du uploade en anden video, der overholder politikken.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Nedenstående Google Ads-politikker er særligt relevante i forhold til videoannoncer og er ofte knyttede til afvisninger. Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Uacceptabelt videoformat

Alle videoer skal uploades i et godkendt format. Se politikken vedrørende uacceptable videoformater for at få flere oplysninger.

Videoen er ikke tilgængelig

Alle videoer skal være offentligt tilgængelige. Se politikken vedrørende ikke tilgængelige videoer for at få flere oplysninger.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante i forhold til det, du annoncerer for. Eksempelvis skal alle indsendte annoncefelter repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken vedrørende uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.

Uklart indhold

Alle oplysninger og medier i annoncer og aktiver skal være lette at forstå og klart og tydeligt identificere det produkt, den tjeneste eller den enhed, du annoncerer for. Se politikken vedrørende uklart indhold for at få flere oplysninger. Videoer skal have et navn og et logo, der tydeligt repræsenterer annoncøren, produktet eller tjenesten i videoen.

Videokvalitet

Alle videoer, der bruges til annoncering, skal leve op til bestemte kvalitetsstandarder. Se politikken vedrørende videokvalitet for at få flere oplysninger.

Seksuelt indhold

For at sikre, at annoncerne er relevante og sikre for brugerne, indfører Google under visse omstændigheder begrænsninger mht. seksuelt indhold. Se politikken vedrørende seksuelt indhold for at få flere oplysninger.

Ophavsret

Hvis du vil annoncere for ophavsretsligt beskyttet indhold, skal du enten have ophavsretten eller være juridisk bemyndiget til at annoncere for det. Se politikken vedrørende ophavsret for at få flere oplysninger.

Chokerende indhold

Indhold, der kan virke chokerende for brugerne, er ikke tilladt i nogen annoncer. Som eksempler kan nævnes obskønt sprog, makabre billeder og lemlæstelse. Se politikken vedrørende chokerende indhold for at få flere oplysninger.

Tredjepartsannoncevisning

Alle vores tredjepartssporingspixels skal overholde vores krav vedrørende tredjepartsannoncevisning.