Requisits relatius als anuncis de vídeo

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis de vídeo inclouen vídeos per millorar la interacció amb els usuaris. Aquests anuncis estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndards i als requisits que s'indiquen a sota. Tingueu present que els requisits s'apliquen als anuncis de vídeo discovery, in-stream, in-stream que no es poden ometre i bumper.
To find specs and related details for creating video ads, see the Display Specs Help Center.

Durada dels anuncis de vídeo

No es permet el següent:

Anuncis in-stream que no es poden ometre i que duren més de 15 segons

Tot i que no hi ha cap límit establert per als anuncis in-stream que es poden ometre, recomanem que tinguin una durada de menys de 3 minuts.

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Si no podeu editar el vídeo perquè compleixi aquests requisits, pengeu-ne un altre que compleixi la política.

Recollida de dades en anuncis de vídeo

No es permet el següent:

Píxels de seguiment que no són compatibles amb SSL, incloses totes les crides subsegüents

Píxels de seguiment als esdeveniments de punt mitjà i als de finalització

Nota: els píxels de seguiment s'admeten als esdeveniments d'impressió, visualització i omissió.

Més de tres píxels de seguiment per esdeveniment

Nota: per poder incloure píxels de seguiment per a més d'un proveïdor per esdeveniment, el client o l'agència s'han d'encarregar de dur a terme la transmissió encavallada o la cadena de margarida dels píxels.

Utilitzar Javascript per recopilar dades

Nota: s'accepta una ordre de clic o una redirecció de clic de tercers.

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Si no podeu editar el vídeo perquè compleixi aquests requisits, pengeu-ne un altre que compleixi la política.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació s'apliquen especialment als anuncis de vídeo i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Format de vídeo inacceptable

Tots els vídeos que es pengen han de tenir un format acceptat. Consulteu la política de Format de vídeo inacceptable per obtenir més informació.

Vídeo no disponible

Tots els vídeos han d'estar disponibles públicament. Consulteu la política de Vídeo no disponible per obtenir més informació.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política sobre rellevància poc clara per obtenir més informació.

Contingut poc clar

Tota la informació i el contingut multimèdia dels anuncis i les extensions s'ha d'entendre fàcilment i ha d'identificar clarament el producte, el servei o l'entitat que es promociona. Consulteu la política Contingut poc clar per obtenir més informació. Els vídeos han d'incloure un nom o un logotip que representin clarament l'anunciant, el producte o el servei que s'hi promociona.

Qualitat del vídeo

Tots els vídeos que s'utilitzin en anuncis han de complir uns determinats estàndards de qualitat. Consulteu la política de Qualitat del vídeo per obtenir més informació.

Contingut sexual

Perquè els anuncis siguin útils i segurs per als usuaris, Google restringeix el contingut sexual en determinades circumstàncies. Consulteu la política de contingut sexual per obtenir més informació.

Drets d'autor

Per poder anunciar contingut protegit per drets d'autor, heu de ser el propietari dels drets d'autor o estar legalment autoritzat a fer-ho. Consulteu la política Drets d'autor per obtenir més informació.

Contingut impactant

No es permet incloure als anuncis contingut que pugui resultar xocant per als usuaris, com ara llenguatge obscè, imatges esgarrifoses o contingut cruent. Consulteu la política Contingut xocant per obtenir més informació.

Difusió d'anuncis de tercers

Tots els píxels de seguiment de tercers han de complir els nostres requisits per a la publicació d'anuncis de tercers.