Productes i serveis il·legals: anuncis d'immigració a Taiwan

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre productes i serveis il·legals es modificarà a mitjan juliol de 2012. La política canvia de manera que, si promocioneu serveis d'immigració a Taiwan, us caldrà incloure tant un número de registre com un de confirmació de revisió de l'Agència Nacional d'Immigració de Taiwan a la vostra pàgina de destinació. El canvi afectarà Taiwan. Hem pres aquesta decisió per motius legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 10 de juliol de 2012)