Dispositius de trànsit, França

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre els dispositius de trànsit es modificarà a mitjan juny de 2012. Aquesta política s'està modificant per prohibir la publicitat de programari o bases de dades que informen els usuaris sobre la posició dels radars. La política actual, que ja prohibeix els detectors de radar, continua vigent. El canvi afectarà a França. Hem pres aquesta decisió per motius legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 12 de juny de 2012)