Dispositius de trànsit, França

La política de Google Ads sobre els dispositius de trànsit es modificarà a mitjan juny de 2012. Aquesta política s'està modificant per prohibir la publicitat de programari o bases de dades que informen els usuaris sobre la posició dels radars. La política actual, que ja prohibeix els detectors de radar, continua vigent. El canvi afectarà a França. Hem pres aquesta decisió per motius legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 12 de juny de 2012)