Arbitrage

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het beleid inzake arbitrage van Google Ads wordt op 15 oktober 2012 gewijzigd. Het beleid wordt bijgewerkt met extra informatie over onze richtlijnen met betrekking tot arbitragesites. Met name de volgende typen gedrag worden vaak in verband gebracht met verboden arbitragesites:

• Websites die uitsluitend of primair zijn ontworpen voor het weergeven van advertenties
  • Websites met interstitial advertenties, dat wil zeggen, webpagina's die onverwacht worden weergegeven wanneer gebruikers van de ene pagina naar de volgende navigeren)
  • Websites met inhoud afkomstig van andere sites
  • Websites met inhoud die onzinnig is of automatisch gegenereerd lijkt te zijn
  • Sjabloonsites of vooraf gegenereerde websites die dubbele inhoud bevatten
  • Websites met misleidende navigatie waardoor gebruikers een geadverteerd product of service niet kunnen vinden
  • Websites met advertenties die niet te onderscheiden zijn van de rest van de inhoud van de site
  • Websites die kwaadwillend of frustrerend zijn omdat een klik op de site in feite een klik op een advertentie is
  • Advertenties met zoekwoorden die geen verband houden met het onderwerp en/of het bedrijfsmodel van de website
  • Advertenties met tekst die geen verband houdt met het onderwerp of het bedrijfsmodel van de website

Bekijk een voorbeeld van het bijgewerkte beleid inzake arbitrage, dat het huidige beleid op 15 oktober gaat vervangen.

De wijziging geldt voor alle landen. We hebben dit beleid bijgewerkt om de gebruikerservaring te verbeteren.
(Gepubliceerd op 14 september 2012)