Arbitrage

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken om arbitrage vil blive opdateret den 15. oktober 2012. Politikken bliver opdateret for at give flere oplysninger om vores retningslinjer relateret til arbitragewebsites. I særdeleshed fremhæver vi de typer adfærd, der ofte ses i forbindelse med forbudte arbitragewebsites:

• Websites, hvis eneste eller primære formål er at vise annoncer
  • Websites med interstitielle annoncer (uventede sider, der vises, når du navigerer fra én side til den næste)
  • Websites med indhold, der er kopieret fra andre websites
  • Websites med uforståeligt indhold, der ikke giver nogen mening, eller som ser ud til at være autogenereret
  • Skabelonbaserede eller forudgenererede websites, der blot giver brugerne kopier af samme indhold
  • Websites med svigagtig navigation, hvor brugere ikke kan finde et produkt eller en tjeneste, der annonceres for
  • Websites med annoncer, hvor du ikke kan skelne mellem annoncer og resten af websitets indhold
  • Websites, der er skadelige eller frustrerende, hvor der vises en annonce, hver gang du klikker på sitet
  • Annoncer, der er målrettet med søgeord uden relation til emnet og/eller forretningsmodellen på websitet
  • Annoncetekst, der er uden relation til emnet eller forretningsmodellen på websitet

Se et eksempel på den opdaterede politik om arbitrage, der vil erstatte den nuværende politik den 15. oktober.

Ændringen gælder for alle lande. Vi har opdateret denne politik for at gøre brugeroplevelsen endnu bedre.
(Offentliggjort den 14. september 2012)