Llocs exclusivament publicitaris

La política de Google Ads sobre llocs exclusivament publicitaris s'actualitzarà 15 d'octubre de 2012. Actualitzarem aquesta política per proporcionar informació addicional sobre les nostres directrius per a llocs exclusivament publicitaris. En concret, destaquem els comportaments habituals dels llocs exclusivament publicitaris que estan prohibits:

• Llocs web dissenyats amb l'objectiu únic o principal de mostrar anuncis
  • Llocs web amb anuncis intersticials (pàgines que apareixen inesperadament quan es navega d'una pàgina a una altra)
  • Llocs web amb contingut tret d'altres llocs
  • Llocs web amb contingut absurd que no té sentit o que sembla que s'hagi generat automàticament
  • Llocs fets amb plantilla o pregenerats que ofereixen contingut duplicat als usuaris
  • Llocs on la navegació és enganyosa i en els quals no es troba el producte o el servei anunciats
  • Llocs web amb anuncis que no es distingeixen de la resta del contingut del lloc
  • Llocs web maliciosos o frustrants en què fer-hi clic equival sempre a fer clic en un anunci
  • Anuncis que s'orienten amb paraules clau no relacionades amb el tema o el model de negoci del lloc web
  • Text als anuncis que no està relacionat amb el tema o el model de negoci del lloc web

Consulteu la política actualitzada provisional dels llocs exclusivament publicitaris, que 15 d'octubre substituirà la política actual.

El canvi afectarà tots els països. Hem actualitzat aquesta política per millorar l'experiència de l'usuari.
(Publicat el 14 de setembre de 2012)