Salg af gratis produkter – officielle tjenester

Google Ads-politikken om salg af gratis produkter vil blive ændret omkring midten af juni 2012. Politikken ændres for at forbedre gennemsigtigheden og brugeroplevelsen for de følgende typer af websites:

• Websites, der sælger tjenester, der er knyttet til officielle formularer eller tjenester
  • Websites, der sælger tjenester, der er knyttet til gratis produkter eller tjenester

Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning for at beskytte vores brugere endnu bedre. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 5. juni 2012)