Kaksoistilaus

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Googlen kaksoistilauksia koskevaa käytäntöä muutetaan vuoden 2012 toukokuun puolivälissä. Käytännön päivityksessä vahvistetaan tärkeimmät kaksoistilausten kriteerit, jotta mainostajat eivät voi näyttää samojen tai samankaltaisten yritysten mainoksia useissa tileissä, kun samat tai samankaltaiset avainsanat käynnistävät ne. Tämän päätöksen on tarkoitus varmistaa Googlessa näytettävien mainosten monimuotoisuus. Kun päivitetty käytäntö astuu voimaan, kukin käytäntöä koskeva kuvaus päivitetään muutoksen mukaan.
(Lähetetty 1.5.2012)