Dobbeltvisning

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Googles politik om dobbeltvisning vil blive revideret omkring midten af maj 2012. Ved denne revision skærpes vigtige kriterier for dobbeltvisning for at forhindre annoncører i at vise annoncer for de samme eller lignende virksomheder på flere konti, som udløses af de samme eller lignende søgeord. Vi har truffet denne beslutning for at sikre visning af forskelligartede annoncer på Google. Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.
(Offentliggjort den 1. maj 2012)