Publicació simultània

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre la publicació simultània es modificarà a mitjan maig de 2012. Aquesta actualització de la política reforçarà els principals criteris de publicació simultània d'anuncis per evitar que els anunciants mostrin anuncis activats per paraules clau idèntiques o similars en els mateixos negocis o en negocis semblants en diversos comptes. Hem pres aquesta decisió per garantir la diversitat d'anuncis que es mostren a Google. Un cop la política actualitzada sigui efectiva, la seva descripció s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat l'1 de maig de 2012)