Financiële services: Contracten voor auto-onderhoud

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake financiële dienstverlening wordt medio juni 2012 gewijzigd. Dit beleid wordt gewijzigd om meer details toe te voegen over onze richtlijnen met betrekking tot advertenties over contracten voor auto-onderhoud. Dit beleid heeft betrekking op serviceproviders en leads genererende/verzamelsites. De wijziging geldt voor alle landen. We hebben deze beslissing genomen met het oog op de gebruikersveiligheid. We zullen een melding verzenden naar adverteerders voor wie deze wijziging geldt. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt op basis van deze wijziging.
(Gepubliceerd op 7 mei 2012)