Finansielle tjenester – serviceaftaler vedrørende køretøjer

Google Ads-politikken om finansielle tjenester vil blive ændret omkring midten af juni 2012. Politikken bliver ændret for at føje yderligere oplysninger til vores retningslinjer for annoncer for serviceaftaler vedrørende køretøjer. Denne politik får betydning for tjenesteudbydere og websites med relation til generering af kundeemner/aggregatorwebsites. Ændringen gælder for alle lande. Denne beslutning er blevet truffet af brugersikkerhedsmæssige årsager. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 7. maj 2012)