Serveis financers: contractació de serveis per a vehicles

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre els serveis financers es modificarà a mitjan juny de 2012. Aquesta política canvia per afegir informació més detallada a les directrius sobre els anuncis de contractació de serveis per a vehicles i afectarà tant els proveïdors de serveis com els llocs agregadors i la generació de contactes. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per motius de seguretat dels usuaris. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 7 de maig de 2012)