Gezondheidszorg en medicijnen: Frankrijk

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake producten voor vaderschapstests wordt medio mei 2012 gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd om advertenties die reclame maken voor services of sets voor vaderschapstests in Frankrijk te verbieden. We zullen een melding verzenden naar adverteerders voor wie deze wijziging mogelijk geldt. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt op basis van deze wijziging.
(Gepubliceerd op 1 mei 2012)