Abortus: Oostenrijk

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake abortus wordt begin april 2012 gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd om advertenties voor abortus toe te staan in Oostenrijk. We hebben deze beslissing genomen uit juridische overwegingen. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt op basis van deze wijziging.
(Gepubliceerd op 27 maart 2012)