Vervalste documenten

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake vervalste documenten wordt rond half april 2012 gewijzigd. De beleidswijziging betreft het niet langer toestaan van titels die uitsluitend zijn toegekend op basis van vermelde 'levenservaring'. De wijziging geldt voor alle landen. We hebben deze beslissing genomen met het oog op de gebruikerservaring. We zullen een melding verzenden naar adverteerders voor wie deze wijziging geldt. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt op basis van deze wijziging.
(Gepubliceerd op 3 april 2012)