Falske dokumenter

Google Ads-politikken om falske dokumenter vil blive ændret omkring midten af april 2012. Politikken bliver ændret for at forbyde diplomer, som udelukkende er opnået på basis af rapporteret "livserfaring". Ændringen gælder for alle lande. Denne beslutning er blevet truffet af hensyn til brugeroplevelsen. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 3. april 2012)