Documents falsos

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre documents falsos es modificarà a mitjans d'abril de 2012. La política canvia per inhabilitar els certificats obtinguts només segons l'experiència registrada. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per les experiències dels usuaris. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 3 d'abril de 2012)