Gebruikersveiligheid

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake gebruikersveiligheid wordt rond half april 2012 bijgewerkt. Het beleid wordt bijgewerkt om duidelijker te maken dat sites waarop ten onrechte een partnerschap met de overheid wordt geïmpliceerd, niet worden toegestaan. De wijziging geldt voor alle landen. We hebben deze beslissing genomen uit juridische overwegingen. Nadat de wijziging is gepubliceerd, wordt ons beleid inzake gebruikersveiligheid bijgewerkt op basis van deze wijziging.
(Gepubliceerd op 3 april 2012)