Informationsindsamling

Google Ads-politikken for informationsindsamling vil blive opdateret omkring midten af maj 2012. Formålet med denne mere snævert definerede politik er at beskytte brugerne bedre mod websites, hvis primære formål er at indsamle personlige oplysninger. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, websites, som tilbyder gratis gaver eller andre tilskyndelser som modydelse for personlige oplysninger. Ændringen gælder for alle lande, og beskrivelsen af politikken opdateres, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 6. marts 2012)