Recopilació d'informació

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre la recopilació d'informació s'actualitzarà cap a mitjans de març de 2012. Aquesta política més personalitzada està pensada per millorar la protecció dels usuaris dels llocs que tenen com a objectiu principal aplegar dades personals. Això inclou, sense limitar-s'hi, els llocs que ofereixen regals gratuïts o altres incentius a canvi de dades personals. El canvi s'aplicarà a tots els països i la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 6 de març de 2012)