Helsetjenester og legemidler – Polen, Irland og Tyskland

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google Ads-retningslinjene for helsetjenester og legemidler oppdateres rundt midten av mars 2012. Retningslinjene endres slik at alle nettapoteker i Polen og Irland blir forbudt. Dessuten må alle nettapoteker i Tyskland søke om å få annonsere for tjenestene sine hos Google Ads. Vi har tatt denne beslutningen av juridiske årsaker. Vi sender varsling til berørte annonsører. Når de nye retningslinjene trer i kraft, oppdateres beskrivelsen av retningslinjene slik at den gjenspeiler denne endringen.
(Lagt ut 6. mars 2012)