Sanitat i medicaments: Polònia, Irlanda i Alemanya

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre sanitat i medicaments s'actualitzarà cap a mitjans de març de 2012. La política s'està modificant per tal de prohibir totes les farmàcies en línia de Polònia i d'Irlanda. A més, totes les farmàcies en línia d'Alemanya hauran de realitzar una sol·licitud per tal d'anunciar els seus serveis amb Google Ads. Hem pres aquesta decisió per motius legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 6 de març de 2012)