Claims van adverteerders

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake claims van adverteerders wordt rond half april 2012 gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd om onze richtlijnen inzake misleidende aanbiedingen en niet-geverifieerde claims in advertenties in het algemeen te verduidelijken. We hebben deze beslissing genomen om een positieve ervaring voor gebruikers te waarborgen. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt met deze wijziging.
(Gepubliceerd op 3 april 2012)