Annoncørpåstande

Google Ads-politikken om annoncørpåstande vil blive ændret omkring midten af april 2012. Politikken ændres for at klarlægge vores retningslinjer vedrørende misvisende tilbud og ubekræftede påstande i annoncer globalt set. Denne beslutning er blevet truffet for at sikre, at brugerne fortsat får en en positiv oplevelse. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 3. april 2012)