Reclams dels anunciants

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre reclams dels anunciants canviarà cap a mitjans d'abril de 2012. La política canvia per aclarir les nostres directrius sobre ofertes falses i reclams sense verificar dels anuncis. Hem pres aquesta decisió per mantenir una experiència d'usuari positiva. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 3 d'abril de 2012)