Serveis financers

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre els serveis financers s'actualitzarà a mitjans de març de 2012. Estem fent un canvi organitzatiu relatiu a les nostres directrius de préstecs a curt termini, a les modificacions de préstecs i als serveis de prevenció d'execució d'hipoteques. Un cop aquest canvi entri en vigor, aplicarem aquestes regles com a part de la política "Serveis financers" en lloc de la política "Seguretat dels usuaris". Aquest canvi només és organitzatiu i no afecta els requisits de la política. Hem pres aquesta decisió per organitzar millor les nostres polítiques i fer-les més clares. Un cop aquest canvi entri en vigor, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 6 de març de 2012)