Seguretat dels usuaris

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre la seguretat dels usuaris s'actualitzarà a mitjans de març de 2012. Estem fusionant les nostres polítiques sobre "Afirmacions enganyoses i imprecises", "Fer-se ric ràpidament" i "Seguretat dels usuaris" en una sola política. Més endavant aplicarem aquestes polítiques dins de la política "Seguretat dels usuaris". A més a més, aplicarem les nostres polítiques als préstecs a curt termini, a les modificacions de préstecs i als serveis de prevenció d'execució d'hipoteques sota la política "Serveis financers". Aquest canvi només és organitzatiu i no afecta els requisits de la política. Hem pres aquesta decisió per organitzar millor les nostres polítiques i fer-les més clares. Un cop aquest canvi entri en vigor, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 6 de març de 2012)