Terveydenhoito ja lääkkeet

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin terveydenhoitoa ja lääkkeitä koskeva käytäntö muuttuu tammikuun 2012 lopussa. Muutoksen myötä käytäntö kuvastaa entistä selvemmin sitä, että Google Ads kieltää seuraavien tuotteiden mainostamisen laillisuutta koskevista ilmoituksista riippumatta:

• Yrtti- ja ravintolisävalmisteet, joissa on vaikuttavia lääkeaineita tai vaarallisia aineita.
  • Muut kuin julkisvallan hyväksymät tai reseptivapaat tuotteet, joita markkinoidaan tavalla, joka ilmaisee, että ne ovat turvallisia tai tehokkaita sairauden tai vaivan estämisessä tai hoitamisessa.
  • Tuotteet, joiden väitetään olevan yhtä tehokkaita kuin anabolisten steroidien.
  • Tuotteet, joiden väitetään olevan yhtä tehokkaita kuin reseptilaihdutuslääkkeiden.
  • Tuotteet, jotka sisältävät efedraa.
  • Istukkahormonin mainostaminen painonpudotuksen tai painonhallinnan tai anabolisten steroidien yhteydessä.
  • Tuotteet, joista ilmoitetaan vääriä tai harhaanjohtavia terveysväitteitä.
  • Tuotteet, joiden nimet ovat harhaanjohtavalla tavalla samankaltaisia anabolisten steroidien, laihdutuslääkkeiden, reseptilääkkeiden, luvanvaraisten aineiden tai muiden tässä käytännössä kiellettyjen tuotteiden kanssa.

Muutos vaikuttaa kaikkiin maihin. Teimme tämän päätöksen käyttäjien turvallisuuteen liittyvistä syistä. Kun uusi käytäntö tulee voimaan, käytännön kuvaus päivitetään tämän muutoksen mukaan.
(Lähetetty 10.1.2012)