Politisk annoncering

Google Ads-politikken om politisk annoncering vil blive omorganiseret omkring midten af januar 2012. Politikken vil blive udformet som sin egen politik, kaldet "Politisk annoncering", og den vil indeholde flere oplysninger om valgforbud. Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning af juridiske årsager og for at gøre det mere overskueligt for brugeren. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 3. januar 2012)