Publicitat política

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre publicitat política es reorganitzarà a mitjans de gener de 2012. La política es desglossarà com a política independent anomenada "Publicitat política" i proporcionarà informació addicional sobre les campanyes electorals. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per motius legals i per fer més clares les polítiques per als usuaris. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 3 de gener de 2012)