Våben

Google Ads-politikken om våben vil blive ændret i midten af januar 2012. Politikken ændres, så visse våben, der klassificeres som forbudte, ikke længere tillades. Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning af juridiske årsager og på baggrund af brugerfeedback. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres politikbeskrivelsen, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 3. januar 2012)