Spamtechnieken

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake spamtechnieken wordt rond half januari 2012 bijgewerkt. We reorganiseren ons huidige beleid inzake advertentiespam, bulkmarketing en richtlijnen voor webmasters en voegen dit samen in één beleid genaamd 'Spamtechnieken'. Bij het controleren van de naleving van dit beleid beoordelen we zowel uw advertenties als uw websites. Schendingen kunnen ertoe leiden dat uw site wordt uitgeschakeld en/of dat uw advertentie wordt afgekeurd. De wijziging geldt voor alle landen. We hebben deze beslissing genomen om ons beleid duidelijker te maken en de naleving ervan beter te kunnen controleren. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt op basis van deze wijziging.
(Geplaatst op 3 januari 2012)