Roskasisältötekniikat

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Roskasisältötekniikoita koskeva Google Ads ‑käytäntö päivitetään tammikuun 2012 puolivälissä. Nykyiset kelpaamattomia klikkauksia, joukkomarkkinointia ja verkkovastaavan ohjeita koskevat käytännöt yhdistetään yhdeksi käytännöksi, jonka nimeksi tulee "Roskasisältötekniikat". Tarkastamme käytännön täytäntöönpanon yhteydessä sekä mainoksesi että verkkosivustosi. Rikkomukset voivat johtaa sivuston käytöstä poistamiseen ja/tai mainoksen hylkäämiseen. Muutos koskee kaikkia maita. Sen tarkoituksena on selkeyttää käytäntöjä ja parantaa niiden täytäntöönpanoa. Kun päivitetty käytäntö astuu voimaan, myös sen kuvaus päivitetään.
(Julkaistu 3.1.2012)