Tècniques de contingut brossa

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre tècniques de contingut brossa es modificarà a mitjans de gener de 2012. Estem reorganitzant les nostres polítiques actuals sobre clics no vàlids, màrqueting massiu i directrius per a administradors web en una sola política anomenada "Tècniques de contingut brossa". Quan apliquem aquesta política, revisarem tant els vostres anuncis com els vostres llocs web. Les infraccions poden tenir com a conseqüència la desactivació del lloc o el rebuig de l'anunci. La modificació s'aplicarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per fer més clares les polítiques i millorar-ne l'aplicació. Quan la nova política entri en vigor, se n'actualitzarà la descripció per reflectir aquest canvi.
(Publicat el 3 de gener de 2012)