Foment de la violència o d'idees en contra de determinats col·lectius

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre el foment de la violència o d'idees en contra de determinats col·lectius es modificarà a mitjans d'octubre. La política s'està modificant per tal de marcar els anuncis sobre cienciologia com anuncis "No aptes per a menors". El canvi afectarà França. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política sobre sobre el foment de la violència o d'idees en contra de determinats col·lectius s'actualitzarà per reflectir aquest canvi.
(Publicat el 5 d'octubre de 2010)