Sanitat i medicaments

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre sanitat i medicaments es modificarà a mitjans d'octubre. La política s'està modificant per tal de prohibir els productes que incloguin la substància iohimbe. Aquest canvi afectarà a Corea. Hem pres aquesta decisió per motius legals.

Finalment, la política s'està modificant per tal de permetre que les farmàcies en línia registrades puguin anunciar-se a la Xina. Aquest canvi afectarà només a la Xina i enviarem notificacions als anunciants afectats.

Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política sobre sanitat i medicaments s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 5 d'octubre de 2010)