Pràctiques empresarials inacceptables

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre pràctiques empresarials inacceptables es modificarà a mitjans d'octubre. La política es modifica per tal de prohibir els operadors financers no autoritzats. El canvi afectarà al Brasil. Hem pres aquesta decisió per tal de respondre les reclamacions realitzades per l'autoritat competent, Comissão de Valores Mobiliários (CVM), sobre llocs web seleccionats que no estan autoritzats per operar al Brasil. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 5 d'octubre de 2010)