Uacceptabel virksomhedspraksis

Google Ads-politikken om uacceptabel virksomhedspraksis vil blive ændret i midt-slut august. Politikken ændres for at forbyde annoncer fra personer, der videresælger billetter uden autorisation. Ændringen vedrører Storbritannien. Vi har taget denne beslutning for at beskytte både brugerne og billetsælgere, der har autorisation. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 23. august)